WAT WIJ DOEN

MOTION DESIGN

Motion design is een kortere versie van “motion graphic design” of met andere woorden, een combinatie van graphics en animatie. Voorbeelden hiervan zijn logo animaties of openingstitels voor films. Er zijn verschillende vormen van motion design: dit kan zowel 2D of 3D, analoog of digitaal zijn. Heb je een idee, maar weet je niet zeker of motion design is wat je nodig hebt? Stuur ons een e-mail en dan kunnen we het samen bespreken.

UITLEG VIDEO’S

Infographics of uitleg video’s zijn een van de meest effectieve manieren om uw product, dienst of concept voor uw publiek uit te leggen. We kunnen u helpen om te communiceren met uw publiek door middel van begrijpelijke en visueel aantrekkelijke animaties.  Dat is wat wij doen.

VISUALS

Visuals zijn meestal animaties op basis van muziek. Afhankelijk van uw doelgroep, voorkeur en doel, kunnen visuals worden gebruikt voor verschillende platformen. Het kan een goede ondersteuning voor je muziek zijn wanneer je het upload op YouTube, Spotify of als achtergronden tijdens een set(VJ).

ILLUSTRATIE

We onthouden afbeeldingen veel beter dan woorden en daarom kan het gebruik van illustraties een langdurige impact hebben op uw branding. U kunt de illustraties gebruiken op uw website, app of als onderdeel van uw reclame. Het maakt je herkenbaar en helpt je merk een boost te geven. Maar het maken van illustraties gaat nog verder; Het ontwerpen van uw boek, de verpakking van uw product, het uitleggen van instructies, het visualiseren van uw tekst of zelfs decoratieve doeleinden zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Dat is wij wij doen aan illustratie.

Bekijk onze instagram voor meer Illustratie voorbeelden.

START UW PROJECT