PRODUCTION YEAR:
2019

 

CLIENT:
TeamTelefoon

TEAMTELEFOON

Met de app van TeamTelefoon regel je zelf gemakkelijk je bereikbaarheid. Als er wordt gebeld naar het teamnummer schakelt TeamTelefoon automatisch door naar de bereikbare teamleden. Een oplossing waarmee je als team optimaal bereikbaar bent. Hierdoor wordt de ‘doorgeeftelefoon’ overbodig en krijgt de cliënt altijd iemand aan de lijn.

Voor ons was het belangrijk om te laten zien dat  door de app te gebruiken zorgverleners meer tijd hebben voor hun cliënten. Een ander belangrijk onderdeel was om te laten zien dat de app makkelijk te gebruiken is. Daarom hebben we heel duidelijk laten zien hoe de app werkt.

STORYBOARD

CHARACTER DESIGN

De app zelf was al een tijdje in gebruik. Dit zorgde ervoor dat het design al af was van de app. Omdat het gebruik van de app de belangrijkste onderdeel is van de animatie was het belangrijk om niet af te wijken van het design. Daarom wilde we ervoor zorgen dat vormgeving ook animatie vriendelijk was. Dat is gelukt, door meer textuur te verwerken en de knoppen wat groter te maken is de vormgeving herkenbaar geworden terwijl het perfect blend met de rest van de animatie.

APP DESIGN