PRODUCTION YEAR:
2018

 

CLIENT:
Personal Project

FALL WITH ME

De animatie “fall with me” is gebaseerd op een quote van J. Lyn.

“Sometimes when things are falling apart, they may actually falling into place.” (J. Lynn)

Als snel bedachten we dat de twee woorden: “Destiny” en “Patience” goed bij de quote en de animatie passen. Met dit eigen project was ons doel om onze eigen interpretatie te visualiseren. Daarbij was het belangrijk om ons open te stellen voor alles wat daarbij kwam kijken.

MOODBOARD

MINDMAP

Voor dit eigen project wisten we al snel wat de stijl moest worden en dat wij wilden experimenteren met verschillende texturen. De bedoeling was om de animatie een handgemaakt gevoel te geven waarbij de textuur grof en zichtbaar is. Dit is terug te zien in de styleframes. Tijdens ons proces besloten we een aantal scènes in te korten of net iets te veranderen om het juiste gevoel te krijgen. In onze eigen projecten proberen we onszelf altijd uit te dagen door nieuwe stijlen en technieken te gebruiken. Op die manier proberen we ons inhoudelijk en technisch te verbeteren voor volgende projecten.

FIRST STORYBOARD

COLOR STORYBOARD

In deze animatie wilden we graag experimenteren met verschillende texturen en dat is wat we hebben geprobeerd in Stylefranes, Sommige scenes zijn uiteindelijk veranderd of ingekort in de final versie.

STYLEFRAMES