Motion Design

Motion design is een korte versie van “motion graphic design” of met andere woorden, een combinatie van graphics en animatie. Voorbeelden hiervan zijn logo animaties of openingstitels voor films. Er zijn verschillende vormen van motion design: dit kan zowel 2D of 3D, analoog of digitaal zijn. Wilt u uw boodschap op een mooie, abstracte en unieke manier vertellen. Dan raden wij aan om gebruik te maken van Motion Design

Uw idee vertalen naar Motion Design

Heeft u een product of een dienst dat u aan de wereld wilt laten zien, wilt u de missie of successen van uw organisatie met de anderen delen of uw verkoop stimuleren, dan bent bent u bij ons op het juiste adres.

Benieuwd naar ons Motion Design proces?

STAP 1: briefing

Wilt u een Animatie laten maken?Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren die perfect aansluiten op uw behoeften. We bespreken eerst al uw wensen voor het project hier kunt u kunt uw ideeën en inspiratie met ons delen

STAP 2: Concept, script en storyboard

Nadat we het doel van uw project weten en onze ideeën hebben gedeeld, beginnen we aan de conceptfase. Op basis van uw wensen, komen we met een concept en script. We bespreken eerst het script met u om er zeker van te zijn dat u hiermee tevreden bent. Vervolgens transformeren we de woorden in schetsen en maken we een storyboard. Met het storyboard kunt u duidelijk zien hoe de animatie eruit komt te zien.

STAP 3: Styleframes en design

Een belangrijke stap voor het animeren is het ontwerp en illustratie. Op dit punt zullen we de styleframes maken en u kunt precies zien hoe uw animatie eruit zal komen te zien. Voor elk project zal deze fase net wat anders zijn. Voor sommige animaties maken we karakter ontwerpen. Dit kan in 2D & 3D zijn en anoloog of digitaal gemaakt. Ongeacht de stijl, we zullen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het ontwerp en de illustraties voordat we verder gaan met het animeren.

STAP 4: Animatie

Hier begint de magie als het concept tot leven komt. Dit is de meest tijdrovende fase van het hele proces. Afhankelijk van de lengte, complexiteit en stijl van het project kan het weken duren om een ​​animatie af te ronden.

STAP 5: Sound design en muziek

Muziek en sound design brengen de animatie naar een hoger niveau. We bespreken aan het begin van het project waar we de muziek vandaan gaan halen. Misschien heeft u al een muziekstuk dat kan worden gebruikt.

Mocht dat niet het geval zijn, GEEN PANIEK. We werken met een aantal fantastische sound designers en muziekproducenten samen die voor u de beste muziek kunnen produceren. Klinkt dit als teveel? Geen zorgen! Er is ook een andere manier. We kunnen een bestaand nummer kiezen dat het beste bij uw project past. Hoe dan ook, We helpen u de beste muziek te kiezen voor uw project.

STAP 6: Motion Design Oplevering

Op dit moment ontvangt u de geëxporteerde animatie op basis van uw technische vereisten. U kunt nu uw animatie aan de hele wereld laten zien! Nu kunnen we het eindresultaat samen vieren!

Neem nu contact met ons op.