Illustraties laten maken

Wilt u een illustraties laten maken? We onthouden afbeeldingen veel beter dan woorden en daarom kan het gebruik van illustraties een langdurige impact hebben op uw branding. U kunt de illustraties gebruiken op uw website, app of als onderdeel van uw reclame. Het maakt je herkenbaar en helpt je merk een boost te geven. Maar het maken van illustraties gaat nog verder; Het ontwerpen van uw boek, de verpakking van uw product, het uitleggen van instructies, het visualiseren van uw tekst of zelfs decoratieve doeleinden zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Van uw idee illustraties laten maken

Heeft u een product of een dienst dat u aan de wereld wilt laten zien, wilt u de missie of successen van uw organisatie met de anderen delen of uw verkoop stimuleren, dan kunnen illustraties helpen. 

Benieuwd naar ons proces voor het laten maken van Illustraties?

STAP 1: briefing

Wilt u illustraties laten maken?Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren die perfect aansluiten op uw behoeften. We bespreken eerst al uw wensen voor het project hier kunt u kunt uw ideeën en inspiratie met ons delen

STAP 2: Schetsen

Op basis van de informatie die we van u hebben gekregen. Beginnen we met het maken van een aantal schetsen. U krijgt verschillende schetsen en kleurenpaletten te zien, zodat u genoeg opties heeft om uit te kiezen.

STAP 3: Illustratie

In deze fase beginnen we met het maken van de illustratie. Hier verwerken we de schetsen tot een eindproduct.

STAP 4: Oplevering

Op dit moment ontvangt u de geëxporteerde illustratie op basis van uw technische vereisten. U kunt uw illustratie aan de hele wereld laten zien! Nu kunnen we het eindresultaat samen vieren! Dat is hoe u Illustraties kunt laten maken.

Neem nu contact met ons op.